Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Fruits Grown in Highland Regions of the Himalayas: Nutritional and Health Benefits

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Jun-2021
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030755027
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 106,47 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Jun-2021
  • Izdevniecība: Springer Nature Switzerland AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783030755027

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book discusses different fruit crops and provides first-hand information on the nutritional composition of commercially important, as well as unexplored fruits, which are grown in Jammu, Kashmir and Ladakh. A detailed nutritional profile of each fruit is presented in the book.  The potential health implications against cardiovascular diseases, diabetes, carcinoma, oxidative damage, asthma, aging and cognition are discussed and explained. Besides, nutritional composition and medicinal implications, origin, morphology, taxonomy and production scenarios of unexplored, as well as commercially important fruits, have also been highlighted in the book.





This book will be of interest to students and researchers involved in agricultural sciences, food science, nutrition and the Indian medicine system.
Introduction-Classification of Fruits and Significance of Horticulture
in J&K.- Apple (Pyrus Malus).- Pear (Pyrus  communis).- Quince (Cydonia
oblonga).- Cherry (Prunus cerasus).- Fig (Ficus carica).- Apricot (Prunus
armeniaca).- Grapes (Vitis vinifera).- Olive (Olea europaea L).- Pomegranate
(Punica granatum).- Kiwifruit (Actinidia deliciosa).- Ber (Ziziphus
mauritiana).- Plum (Prunus domestica).- Litchi (Litchi chinensis).- Anola
(Emblica officinalis).- Peach (Prunus persica).- Strawberry (F.
ananassa).- Citrus fruits.- Mango (Mangifera indica).- Guava (Psidium
guajava).- Walnut (Juglans regia).- Almond (Prunus dulcis).- Pecan (Carya
illinoenis).- Mulberry (M. rubra).- Seabuckthorn (Hippophae
Tibetana).- Socio-economic aspects of horticultural crops grown under
highland Himalayan regions.