Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Functional Genetics of Industrial Yeasts

  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Topics in Current Genetics 2
  • Izdošanas datums: 26-Jan-2008
  • Izdevniecība: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. K
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783540370031
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 296,82 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Topics in Current Genetics 2
  • Izdošanas datums: 26-Jan-2008
  • Izdevniecība: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. K
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783540370031
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Yeasts have a longstanding history as domesticated organisms. The brewing of beer and wine and the leavening of bread dough are well-known artisanal applications of yeast. These early examples of yeast biotechnology have clearly contributed to the acceptance of yeasts, both as biotechnological workhorses and as model systems for the detailed understanding of eukaryotic molecular cell biology and genetics.



In recent years, new yeast species have proven their value and novel biotechnological applications have emerged. This book compiles the multi-faceted genetic repertoire of several yeasts relevant to modern biotechnology, and describes their utilization in research and application in the light of their genetic make-up and physiological characteristics. Moreover, the book presents a thorough overview of a wide array of methodologies from classical genetics to modern genomics technologies that have been and are being used in functional analysis of yeasts.

Recenzijas

From the reviews:









"In this book the multi-faced genetic repertoire of several yeasts relevant to modern biotechnology is compiled and their utilization in research and application is described in light of their genetic make-up and physiological characteristics. References for all chapters are also numerous and up-dated. The book serves a wide audience ranging from the interested graduate students, via the experienced academic researcher, to the biotechnological industry." (Bianca Maria Ranzi, Annals of Microbiology, Vol. 54 (1), 2004)

Papildus informācija

Springer Book Archives
Preface 1(1)
Chapter I Preliminaries
2(7)
Chapter II The Weierstrass preparation theorem
9(22)
Chapter III Local properties of analytic sets
31(33)
Chapter IV Coherence theorems
64(27)
Chapter V Real analytic sets
91(19)
Chapter VI The normalization theorem
110(13)
Chapter VII Holomorphic mappings of complex spaces
123(11)
Bibliographical Notes 134(6)
References 140