Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Functional and Molecular Glycobiology

, (University of Westminster, UK), (Oxford Brookes University, UK)
  • Formāts: 298 pages
  • Sērija : Advanced Texts
  • Izdošanas datums: 14-Jun-2023
  • Izdevniecība: Bios Scientific Publishers Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781000950502
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 60,10 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 298 pages
  • Sērija : Advanced Texts
  • Izdošanas datums: 14-Jun-2023
  • Izdevniecība: Bios Scientific Publishers Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781000950502

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Functional and Molecular Glycobiology explains the chemistry of carbohydrates, and the biosynthesis and diversity of different types of glycans. It looks at the functional role of glycoconjugate compounds in normal cellular processes, in both disease and development. The book also describes how these compounds can be studied, analysed and manipulated for use in biotechnology. Functional and Molecular Glycobiology is a unique introduction to the field bridging the gap between introductory books and current research.
Ch
1. An introduction to carbohydrate chemistry. Ch
2. Enzymes of glycosylation - the glycosyltransferases. Ch
3. Polysaccharides. Ch
4. N-linked glycoproteins. Ch
5. O-linked (mucin-type) glycoproteins. Ch
6. O-glcnac glycosylation of nuclear and cytosolic proteins. Ch
7. Species specific and unusual types of glycoprotein glycosylation. Ch
8. Glycoconjugates of the extracellular matrix of animals. Ch
9. Glycosphingolipids. Ch
10. Glycan chain extension and some common and important glycan structures. Ch
11. Sialic acids. Ch
12. Glycosylphosphatidylinositol (gpi)-anchored proteins. Ch
13. Carbohydrate-binding proteins (lectins). Ch
14. Tools for carbohydrate analysis. Ch
15. Modulation of glycan expression using inhibitors of N- and O-linked glycoconjugate processing, and transgenic technology. Ch
16. Disease processes in which carbohydrates are involved. Ch
17. Carbohydrate-based therapeutics. Ch18. Carbohydrate biotechnology.
Dr SusanBrooks, Dr M Dwek, Udo Schumacher