nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Section A Sustainable Food Processing Technologies
Chapter 01 Sustainable Food Processing Technologies
Dibya Ranjan Dash, Niveditha Asaithambi, Sushil Kumar Sing, Poonam Singha
Chapter 02 Novel Drying Technologies
Asutosh Mohapatra, Tanya Nagpal, Nikita Sanwal, Tapasya Kumari, Manaswini Barik, Jatindra K. Sahu
Chapter 03 3D Printing of Food
Sukirti Joshi, Jatindra K Sahu, Maria Charalambides, Sangeeta Prakash, S.N. Naik
Chapter 04 Processing of Food Using Light Sources
Ajit K. Mahapatra, Hema L. Degala, Poliana M. de Souza
Chapter 05 Cold Plasma
Ramkrishna Salunke, Shalini Arya, Roji Waghmare
Chapter 06 Food Texturization
Ajay Kumar Swaranakar, Soumitra Banerjee, Rakesh Kumar Raigarh
Chapter 07 Emerging Encapsulation Techniques
Pintu Choudhry, Lavanya M. N
Chapter 08 Food Irradiation
Lata I Shukla, Albert Jonathan Bareh, Aadil Ashraf, RakshaGoswami, P Vivek Vardhan
Chapter 09 Sustainable Food Packaging
Ajit Kumar Sing, Arunima Sing, Rasika Mane, Youn Suk Lee
Section B Nutritional Security
Chapter 10 Future Staples for Nutrition Security and Sustainability
Joanna Kane-Potaka, Seetha Anitha, Stefania Grando, Parkavi Kumar, Raj Bhandari, Madhuvanti Kale
Chapter 11 Impact of Processing on Micronutrient bioavailability
Meena Kumari, Anjum Khanam
Chapter 12 Edible Flowers: Potential application for Nutritional Security
Payel Ghosh, Lavnya Devraj, Rahul Subhash Yadav
Section C Policy Regulations and Road Map for Sustainable Food System
Chapter 13 Policy for Sustainability and Nutritional Security
Swati Jain, Anu Srivastava, Miranda Hendry, Darija Kvesic, Leon Booth
Chapter 14 Future Road Map for Sustainability and Nutritional Security
Susmita Chandra