Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Future Dimensions of World Food and Population

  • Formāts: 432 pages
  • Izdošanas datums: 28-Feb-2019
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780429724381
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 50,08 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 432 pages
  • Izdošanas datums: 28-Feb-2019
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780429724381
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book presents a collection of papers on facts and ideas dealing with special aspects of the world food and population problem. It offers the collection of papers in the spirit of optimism about the future and the U.S. role in international development.
Section
1. The Global Problem of Balancing Population and Food
1. The Nature of the World Food and Population Problem
2. Recent Trends in World Food and Population
3. The Worldwide Loss of Cropland Section
2. The Potential Sources of Food
4. Using Plants to Meet World Food Needs
5. The Contribution of Livestock to the World Protein Supply
6. Aquatic Animal Protein Food Resources Actual and Potential Section
3. The Process of Agricultural Development
7. Agriculture in Transition
8. Conditions for More Rapid Agricultural Development
9. Strategies for Rapid Agricultural Growth Section
4. The Influence of Trade and Investment
10. International Trade and Investment Policies that Influence Agricultural and Economic Development
11. Implications of the Multilateral Trade Negotiations for Agricultural Trade Section
5. The Consequences for Ame: Rica
12. The Impact of International Development on American Agriculture
13. Meeting Energy Requirements in the Food System
14. World Food and American National Security