Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Gardens, Flowers, and Fruit: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2024 [Mīkstie vāki]

Edited by
  • Formāts: Paperback / softback, 440 pages, height x width: 246x189 mm, 123 black and white and colour illustrations
  • Izdošanas datums: 11-Jul-2025
  • Izdevniecība: Equinox Publishing Ltd
  • ISBN-10: 1800506880
  • ISBN-13: 9781800506886
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Mīkstie vāki
  • Cena: 48,21 €
  • Grāmatu piegādes laiks ir 3-4 nedēļas, ja grāmata ir uz vietas izdevniecības noliktavā. Ja izdevējam nepieciešams publicēt jaunu tirāžu, grāmatas piegāde var aizkavēties.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Piegādes laiks - 4-6 nedēļas
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Formāts: Paperback / softback, 440 pages, height x width: 246x189 mm, 123 black and white and colour illustrations
  • Izdošanas datums: 11-Jul-2025
  • Izdevniecība: Equinox Publishing Ltd
  • ISBN-10: 1800506880
  • ISBN-13: 9781800506886
Citas grāmatas par šo tēmu:
Gardens, Flowers, and Fruit includes selected papers from the 2024 Oxford Food Symposium. Grounded in a number of different disciplines, writers from around the globe consider the precariousness of our fragile lifestyles, celebrating the joys of the natural world while conscious of the significant stresses on our environment.
Mark McWilliams, Professor of English at the United States Naval Academy, has served as Editor of the Oxford Symposium on Food and Cookery since 2011.