Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Good Food Day

4.25/5 (192 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Dec-2014
  • Izdevniecība: Clarkson Potter
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780385344920
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 13,06 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Dec-2014
  • Izdevniecība: Clarkson Potter
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780385344920
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A chef, restaurateur and cookbook author offers 125 recipes for delectable, full-nutrition meals that combine different flavors and textures to create delicious dishes that can improve one's health and whittle the waistline. 30,000 first printing.

Provides recipes for nutritious meals that emphasize the natural flavors of key ingredients and are pleasing to a food lover's palate, including options for every meal of the day as well as a list of pantry staples.

WHAT IS A GOOD FOOD DAY? A day when feeling good and eating well go hand in hand.

Imagine a whole day in which every meal was full of healthy and delicious ingredients. After years of thoughtless eating that led to weight gain and poor health, chef Marco Canora knew he had to make every day agood food day—but he wasn’t willing to give up flavor for health. Instead of dieting, he decided to make simple, natural recipes fit for a food lover’s palate.

Marco explains the secret powers of good-for-you ingredients (such as low-GI carbohydrates and alkaline-forming greens), and then builds them into recipes that are all about satisfaction, such as Amaranth Polenta with Tuscan Kale, Black Rice Seafood Risotto, Citrus-Spiked Hazelnut and Rosemary Granola, and Chickpea Crepe Sandwiches. He covers techniques to coax natural flavor out of dishes, including infusing seasoning into vegetable salads and pounding fresh herbs and spices into lean meats.

To make a lasting change in your diet, the food you eat has to be delicious. A Good Food Dayis for people who love real food, and know that healthy and flavorful can go hand in hand.