Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Gout: Risk Factors, Prevalence and Impact on Health

  • Formāts: 220 pages
  • Izdošanas datums: 01-Apr-2017
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536118032
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 249,83 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 220 pages
  • Izdošanas datums: 01-Apr-2017
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536118032
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

It may have once been known as "e;Disease of King's,"e; but gout is a growing problem for ordinary people around the world. This book brings together multinational expertise to draw out an understanding of this disease that will be useful for the academic, the clinician and indeed the sufferer of gout. Highlighting recent understandings of the genetic background to the condition, with detailed pathophysiology and epidemiology, this book brings together and illustrates the disease mechanisms that cause gout. There follows both an academic and practical appraisal of the dietary risk factors for the development of gout, and the cardiovascular associations that heighten morbidity. With state of the art imaging modalities, the process and sequelae of the disease is captured within the human body, describing in pictures the damage and effect that gout crystals can produce. That damage can be avoided however, if simple principles of treatment and lifestyle modifications are followed. Horizon scanning for yet more drugs to address this growing and unmet need is highlighted as new options that have either recently become available or will be accessible in the near future are explored. With the increasing incidence and prevalence of this condition we are all going to have greater exposure to gout. This book is a timely resource, written by experts, yet accessibly written for all, and certainly not just for "e;kings"e;.