Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Greenfeast: Spring, Summer

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Apr-2021
  • Izdevniecība: Ten Speed Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781984858726
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 15,24 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Apr-2021
  • Izdevniecība: Ten Speed Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781984858726

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

110 vegetarian spring and summer recipes that provide nourishing and simple plant-based suppers while paying homage to the warm seasons--from the beloved author of Tender.

Greenfeast: Spring, Summer is an eclectic and comprehensive collection of recipes, perfect for people who want to eat less meat, but don't want to compromise on flavor and ease of cooking. With Slater's famous one-line recipe introductions, the recipes are quick and easy and inspire you to dip into your pantry for ingredients.

Inventive recipes showcase the creative ingredients used such as Asparagus, Broad Beans & Eggs; Ricotta, Orange Blossom & Cherries; and Halloumi, Melon & Chilli and provide a plant-based guide for those who wish to eat with the seasons.
Introduction xii
In a Bowl
1(48)
In a Pan
49(48)
In the Hand
97(12)
In the Morning
109(8)
In the Oven
117(48)
On a Plate
165(26)
On the Grill
191(16)
On the Stove
207(50)
Dessert
257(49)
Index 306(10)
Acknowledgments 316(2)
A note on the brushstrokes 318(2)
A note on the type 320