Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Guide For The Greedy: By A Greedy Woman

  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 15-Apr-2016
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781317847243
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 36,31 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 15-Apr-2016
  • Izdevniecība: Routledge
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781317847243

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This is surely the most extraordinary book on food and eating ever published in the English language. Miss Pennell, who was a correspondent for the Pall Mall Gazette at the height of its amusement and fashionability, was obviously the inspiration of the Two Fat Ladies. Writing about good food with good writing has never been done so successfully. Beginning with an essay on the virtue of gluttony it traverses past breakfast, sandwiches, dinner, supper, portage, soups, sole, oysters, partridge, salads and savouries, coming sadly to an all too soon a stop at cheese and coffee. Oh, but not forgetting a skirmish with the vegetables.

This edition first published in 2005. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
Introduction to Original Edition; Introduction;
Chapter 1 The Virtue of Gluttony;
Chapter 2 A Perfect Breakfast;
Chapter 3 Two Breakfasts;
Chapter 4 The Subtle Sandwich;
Chapter 5 A Perfect Dinner;
Chapter 6 An Autumn Dinner;
Chapter 7 A Midsummer Dinner;
Chapter 8 Two Suppers;
Chapter 9 On Soup;
Chapter 10 The Simple Sole;
Chapter 11 Bouillabaisse; A Symphony in Gold;
Chapter 12 The Most Excellent Oyster;
Chapter 13 The Partridge;
Chapter 14 The Archangelic Bird;
Chapter 15 Spring Chicken;
Chapter 16 The Magnificent Mushroom;
Chapter 17 The Incomparable Onion;
Chapter 18 The Triumphant Tomato;
Chapter 19 A Dish of Sunshine;
Chapter 20 On Salads;
Chapter 21 The Salads of Spain;
Chapter 22 The Stirring Savoury;
Chapter 23 Indispensable Cheese;
Chapter 24 A Study In Green and Red;
Chapter 25 A Message from the South;
Chapter 26 Enchanting Coffee;
Elizabeth Robins Pennell was a well-known columnist and biographer who collaborated with artist James McNeil Whistler on many travel writings.