nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Microbiomes of aquatic environment 2.Microbial planktonic communities 3.Climate change: A strong driving force of cyanobacterial bloom.
4. Benthic microbial community in aquatic environment.
5. Sediment microbiology in aquatic environment. 6.Biogeochemical cycles and their significance in nutrients recycling
7. Probiotics in aquaculture.
8. Microbiome in aquaponics: Emergent roles and potential applications. 9.Microbial community of biofloc.
10. Extremophiles in aquatic environments and their ecological significances. 11.Algicidal microbes in aquatic environment.
12. Microbial indicators of aquatic pollution
13. Impact of emerging pollutants on freshwater microbes.
14. Eutrophication in freshwater and its microbial implications
15. Bacterial biofilm in aquatic environment and its impact.
16. Microbial remediation in the aquatic environment.
17. Environmental DNA and its application in microbial biodiversity assessment
18. Metagenomic approach for the unculturable microbes of aquatic environment.19. Microalgal remediation in aquatic environment.
20. Role of microorganisms as biocontrol agents in aquatic environments
21. Thermophilic microbial enzymes from hot springs and their role in bioprocessing.
22. An overview of microbial toxins in aquatic environment.
23. Applications of geospatial technology in the mapping of aquatic microbes and risk assessment.
24. Statistical aspects of aquatic microbiology