nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Introduction to food powders
Part I: Processing and handling of technologies
2. Spray drying for food powder production
3. Freeze drying for food powder production
4. Roller and drum drying for food powder production
5. Modelling crystallization in spray drying for food powder production
6. Grinding for food powder production
7. Agglomeration/granulation in food powder production
8. Fluidization in food powder production
9. Powder mixing in the production of food powders
10. Handling of food powders: flow patterns and storage design
11. Ensuring process safety in food powder production: the risk of dust explosion
12. Gassing of food powders
13. Microbial decontamination of food powders
Part II: Powder properties
14. Powder properties in food production systems
15. Techniques to analyse particle size of food powders
16. Surface composition of food powders
17. Food powder rehydration
18. Shelf-life of food powders
19. Abrasion and breakage of powders
Part III: Speciality food powders
20. Dairy powders
21. Infant formula powders
22. Powdered egg
23. Tea and coffee powders
24. Fruit and vegetable powders
25. Rice flour and related products
26. Culinary powders and speciality products
27. Powders containing microorganisms and enzymes
28. Coating foods with powders
29. Gas encapsulated powders
30. Oil encapsulated powders
31. Plant-based protein powders
32. Meat and fish powders
33. Powder premixes of dairy sweetmeats
34. Plant fiber powders
35. Algae based powder