nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
PART I: Novel Nonthermal Food Processing Technologies
1. High-Pressure Processing and Preservation of Foods
2. Ultrasonication of Foods
3. Microwave Vacuum Dehydration Technology in Food Processing
4. Thermoelectric Refrigeration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables
5. Electrospinnability of Food-Grade Biopolymers PART II: Advances in Food Processing and Preservation Techniques 6. Technologies for Shelf-Life Enhancement of Herbs and Leafy Vegetables
7. Advanced Methods of Encapsulation
8. Ozonation: Potential Applications in Oilseed Storage
9. Role of Vacuum Technology in Food Preservation PART III: Food Processing Techniques for Product Formulation 10. Advanced Encapsulation Methodologies for Herbal Food Products
11. Encapsulation of Probiotics by Electrospinning
12. Design and Applications of Mechanical Expellers in Dairy, Food, and Agricultural Processing