nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Design of Specific Foods Favorable for Gut Microflora
2. Human Gut Microbiota: Designer Diet and Review of Techniques for Identification of Microflora
3. Composite Probiotic Dairy Products: Concepts and Design with a Focus on Millets
4. Encapsulation Technology for Development of Specific Foods
5. Recent Trends in Edible and Alternative Food Packaging Technologies
6. Recent Advancements in Edible and Biodegradable Food Packaging
7. Potential of Ozonation in Surface Modification of Food Packaging Polymers
8. Characterization, Applications, and Safety Aspects of Nanomaterials in the Food and Dairy Industries
9. Toxic Effects of Tinplate Corrosion and Mitigation Measures in Canned Foods