Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Heute gibt es - Alpenküche: 30 tolle Rezepte aus den Alpen

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 12-Jan-2025
  • Izdevniecība: epubli
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783818772642
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 0,95 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Heute gibt es - Alpenküche: 30 tolle Rezepte aus den Alpen
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 12-Jan-2025
  • Izdevniecība: epubli
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783818772642
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Tauchen Sie ein in die herzhaften und traditionsreichen Rezepte der Alpenküche mit "Heute gibt es - Alpenküche" aus der beliebten Buchserie "Heute gibt es" von Blaze Flamingrill. Dieses umfassende Werk prƤsentiert eine Vielzahl von Rezepten, die die kulinarische Vielfalt der alpinen Regionen widerspiegeln. Von rustikalen Klassikern wie zünftigen KƤsefondue und deftigen Rinderbraten bis hin zu verführerischen Desserts wie Apfelstrudel – in diesem Buch finden Sie 30 authentische Rezepte, die Sie direkt in die Berge führen. Jeder Abschnitt enthƤlt nützliche Tipps und Tricks, um das Beste aus diesen traditionellen Gerichten herauszuholen. Erfahren Sie, wie sich die Alpenküche von anderen regionalen Küchen unterscheidet und was diese Küche so besonders macht. Ideal für alle, die die herzliche Gastfreundschaft und die geschmackliche Tiefe der Alpenküche kennenlernen mƶchten.