Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Heute gibt es - Gerichte aus dem Rƶmertopf: 30 tolle Rezepte fur den Romertopf zum nachkochen und genieen

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 05-Feb-2025
  • Izdevniecība: epubli
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783819025419
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 0,95 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Heute gibt es - Gerichte aus dem Römertopf: 30 tolle Rezepte fur den Romertopf zum nachkochen und genieen
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 05-Feb-2025
  • Izdevniecība: epubli
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783819025419
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

In "Heute gibt es – Gerichte aus dem Rƶmertopf" entdecken Sie die vielfƤltigen Mƶglichkeiten der traditionellen Rƶmertopf-Zubereitung. Dieses Buch ist mehr als nur eine Rezeptsammlung – es ist eine Einladung, die Kunst des langsamen und schonenden Garens zu erkunden. Der Rƶmertopf, ein Küchenklassiker, ermƶglicht es, Gerichte auf besonders aromatische und nƤhrstoffschonende Weise zuzubereiten. Von herzhaften Fleischgerichten über raffinierte vegetarische Kƶstlichkeiten bis hin zu süßen Leckereien finden Sie hier 30 abwechslungsreiche Rezepte, die alle Sinne ansprechen. Jeder Rezeptvorschlag ist detailliert beschrieben und mit wertvollen Tipps und Tricks ergƤnzt, um sicherzustellen, dass Ihr Gericht perfekt gelingt. Egal, ob Sie ein erfahrener Koch oder ein neugieriger AnfƤnger sind – mit diesem Buch werden Sie die Vielseitigkeit des Rƶmertopfs lieben lernen und Ihre Küche in eine Oase des guten Geschmacks verwandeln.Mit diesem Werk aus der Serie "Heute gibt es" prƤsentiert der Autor und Hobbykoch Blaze Flamingrill seine Leidenschaft für das Kochen und seine Begeisterung für den Rƶmertopf. Lassen Sie sich inspirieren und erleben Sie den unvergleichlichen Geschmack von Gerichten, die auf traditionelle Weise zubereitet werden.