nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Origin, evolution, production and utilisation of cereals
2. Introduction to grain structure
3. Role of cereals in nutrition and health
4. Starch
5. Fibre
6. Proteins
7. Gluten proteins
8. Enzymes and inhibitors
9. Vitamins and phytochemicals
10. Minerals and phytate
11. Lipids
12. Mycotoxins
13. Wheat
14. Maize
15. Rice
16. Barley
17. Sorghum and Millets
18. Oats
19. Rye and Triticale
20. Pseudocereals
21. Storage
22. Wheat quality testing in a breeding programme
23. Quality testing for milling and baking (including NIR)
24. Quality testing of wheat flour, dough and bread
25. Quality testing of other cereals
26. Dry milling of wheat and other cereals
27. Wet milling of wheat and maize
28. Sourdough Microbial System and Sourdough Bread
29. Western breads - current technologies and future challenges
30. Flatbreads and pancakes
31. Steamed breads
32. Non-extruded breakfast cereals
33. Extrusion cooking and snackfood technologies
34. Soft wheat products: Cakes and Biscuits
35. Noodles
36. Durum wheat milling and pasta
37. Other durum wheat products - Couscous and Bulgur
38. Malting and Brewing
39. Rice processing
40. Industrial uses
41. Gluten-free bakery products