Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: ICoWEFS 2024 Sustainability Proceedings

  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 237,93 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book delves into the critical intersections of food systems, sustainability, and resource management, exploring innovative approaches and research from various disciplines. With a focus on both theoretical frameworks and practical applications, the book addresses topics such as eco-labels, food waste quantification, bioactive food components, and the role of smallholder farmers in emerging e-marketplaces.





Divided into two core sessions, the book covers a wide range of topics essential to achieving sustainable food systems. The first session focuses on enhancing food supply chains, consumer behavior, and the development of nutritious, eco-friendly food products. The second session shifts towards resource management and the circular economy, providing cutting-edge research on biodegradable materials, biomass management, and the valorization of agricultural waste. Throughout the chapters, experts emphasize innovative practices in biorefineries, sustainable agriculture, renewable energy, and environmental policy.

Sustainability.- Agrifood.