Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Indoor Kitchen Gardening for Beginners: Turn Your Home Into a Year-round Vegetable Garden - Microgreens - Sprouts - Herbs - Potatoes - Tomatoes - Peppers & More

  • Formāts: 144 pages
  • Izdošanas datums: 25-Feb-2025
  • Izdevniecība: New Shoe Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780760397893
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 17,02 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 144 pages
  • Izdošanas datums: 25-Feb-2025
  • Izdevniecība: New Shoe Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780760397893

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Grow fresh, organic produce in your house, condo, apartment, basement, or sunny downtown office. From herbs and mushrooms to tomatoes and microgreens, a year-round garden is yours to create.

In this condensed, beginner-friendly edition of Indoor Kitchen Gardening, you’ll discover it takes just a few dollars and a few days for you to enjoy fresh, healthy produce grown indoors. Accent home-cooked meals with your own carrots, lettuce, herbs, and microgreens, all cultivated right inside your own home.

Author Elizabeth Millard teaches you how to grow dozens of different edible plants—from sprouts and mushrooms, to tomatoes, peppers, and more—on a sunny windowsill, under grow lights, or even in a basement, where you won’t have to worry about pests or climate unpredictability. In Indoor Kitchen Gardening for Beginners, you will find:

  • An introduction to growing edible plants indoors, from defining your goals and choosing a space, containers, soil, and grow lights to overcoming potential challenges.
  • Guidance for selecting the best crops to grow indoors with a focus on those that are quick to harvest, such as microgreens, shoots, herbs, wheatgrass, sprouts, and mushrooms.
  • Know-how for growing leafy greens and root crops that grow well indoors—including radishes, carrots, lettuces, and arugula.
  • Information on growing fruiting plants that take time to develop their rewarding bounty—such as tomatoes and peppers—and how to coax them to fruit in an indoor environment.

Filled with DIY in-home gardening information and projects, this is your gateway to an exciting—and delicious!—new hobby where wholesome, nutritious, organic edibles are the reward.