Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Injured Index and Pathogenic Bacteria: Occurence and Detection in Foods, Water and Feeds

(University of Wyoming (emeritus), Laramie, USA)
  • Formāts: 240 pages
  • Izdošanas datums: 06-Dec-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040279052
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 438,30 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 240 pages
  • Izdošanas datums: 06-Dec-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040279052
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book emphasizes the occurrence of sublethal injury in the indicator and pathogenic bacteria commonly encountered in foods, water and feed and modifications of the currently recommended methods for the effective detection of these bacteria. Chapters include methods for recovering injured "classical" enteric pathogenic bacteria from foods and for recovering injured pathogenic organisms from animal food. Detection and significance of injured indicator and pathogenic bacteria in water are explained, as well as detection of injured sporeforming bacteria from foods. This volume is extremely useful for individuals in the academic institutions, industries, federal and state regulatory agencies, public health service and hospitals who are interested in effective detection of indicator and pathogenic bacteria in food and water.
Introduction. Enumeration of Injured Indicator Bacteria from Foods. Methods for Recovering Injured Classical Enteric Pathogenic Bacteria (Salmonella shigella and Enteropathogenic Escherichia coli) from Foods. Injury in Emerging Foodborne Pathogens and Their Detection. Detection of Injured Staphylococcus aureus from Foods. Detection of Injured Sporeforming Bacteria from Foods. Detection and Significance of Injured Indicator and Pathogenic Bacteria in Water. Methods for Recovering Injured Pathogenic Organisms from Animal Feeds. Importance and Regulatory Implications of the Recovery of Injured Microorganisms from Foods and Water. Index.