Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Introduction To Brewing And Fermentation Science: Essential Knowledge For Those Dedicated To Brewing Better Beer

Edited by (North Carolina State Univ, Usa)
  • Formāts: 212 pages
  • Izdošanas datums: 28-Jan-2021
  • Izdevniecība: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789811225338
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 42,83 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 212 pages
  • Izdošanas datums: 28-Jan-2021
  • Izdevniecība: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789811225338
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Written as an introduction to the science of brewing and beer fermentation, this book provides an up-to-date overview of the science behind the various operations involved in the making of beer. Various subject-matter experts contribute their knowledge and unique perspectives on the most important topics in brewing, appealing to all readers wishing to expand their understanding of the chemical, microbiological and business aspects of brewery operation, with particular emphasis on the craft industry.

Chapter 1 Introduction
1(12)
John Sheppard
Chapter 2 Brewhouse Operations
13(20)
John Sheppard
Chapter 3 Yeast And Fermentation
33(28)
John Sheppard
Chapter 4 Beer Finishing
61(18)
John Sheppard
Chapter 5 Malting
79(22)
Sebastian Wolfrum
Chapter 6 Hops In Beer
101(26)
Alicia Munoz Insa
Christina Schoenberger
Chapter 7 Water Quality And Usage
127(22)
John Sheppard
Chapter 8 Beer Chemistry And Testing
149(24)
Volker Bornemann
John Sheppard
Chapter 9 The Craft Beer Industry
173(26)
Bart Watson
Author Biographies 199(4)
Index 203