Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Israeli Soul: Easy, Essential, Delicious

4.42/5 (653 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Oct-2018
  • Izdevniecība: Houghton Mifflin
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780544971271
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 21,28 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 16-Oct-2018
  • Izdevniecība: Houghton Mifflin
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780544971271

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Presents a collection of recipes that focus on the great dishes which are the soul of Israeli cuisine, including such options as sabich, shawarma, hummus, falafel, mountain bread, and schnitzel.

A full-color cookbook focuses on the great dishes that are the soul of Israeli cuisine, including varieties of shawarma, hummus, falafel, mountain bread, schnitzel, Ashkenazi and much more. By the authors of the James Beard Award-winning Zahav. 75,000 first printing.

For their first major book since the trailblazing Zahav, Michael Solomonov and Steven Cook go straight to the food of the people—the great dishes that are the soul of Israeli cuisine. Usually served from tiny eateries, hole-in-the-wall restaurants, or market stalls, these specialties have passed from father to son or mother to daughter for generations. To find the best versions, the authors scoured bustling cities like Tel Aviv, Jerusalem, and Haifa, and sleepy towns on mountaintops. They visited bakeries, juice carts, beaches, even weddings. 
 
Their finds include meals in the hand like falafel and pita; juicy, grilled and roasted spice-rubbed meats; stuffed vegetables; a wealth of chopped vegetable salads; a five-minute fluffy hummus with more than two dozen toppings; pastries, ice creams, and shakes. Solomonov has perfected and adapted every recipe for the home kitchen.
 
Each chapter weaves history with contemporary portrayals of the food. Striking photographs capture all its flavor and vitality, while step-by-step how-tos and closeups of finished dishes make everything simple and accessible.


Simple meals inspired by Israeli street food, by the authors of the best-selling James Beard Book of the Year, Zahav.