Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: It's Wine Time

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Aug-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781912983377
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 9,01 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Aug-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781912983377
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Discover all the answers to your wine-based fears and never pick a &;bad&; bottle again with this fun and accessible guide to everything red, white, rosé, and sparkling.

If you&;ve ever stood and stared blankly at a supermarket wall full of (potentially) delicious wines, not knowing what to choose, if the price is right, or frankly, where to start, help is at hand with this little book of terms, tips, and cocktail treats about the mother of all drinks: wine. From your red Merlots and Malbecs, to your white Chardonnays and Pinots, through to pink-hued rosés, and everything bubbly, all the stress usually ensued from trying to choose a half-decent bottle will be taken away as you learn how to say what you&;re buying, get to grips with the label, grape, and quality, and&;for when the party gets started&;discover how and what to serve it with, for every type of occasion. Whether you&;re hosting a dinner party of a specific cuisine, selecting from a menu at your local restaurant, or just want to learn how to make a fruity wine cocktail, this book will show you how to pick the right wine, every time!
After five years working on My Weekly magazine in 1995 Chris Losh entered the world of drinks writing and, despite all advice from his doctor and the wishes of most South African winemakers has stayed there ever since. He began on Wine and Spirit International, editing it for several years before moving on to edit Wine Magazine. In 2007, he helped to set up both Imbibe magazine and the Sommelier Wine Awards, and has spent much of the last three years eating, drinking and listening to French sommeliers talk about minerality. In 2009 he was shortlisted for the Louis Roederer Feature Writer of the Year.