Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Ketchup Lover's Cookbook: Over 60 Spectacularly Saucy Recipes

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 19-Aug-2021
  • Izdevniecība: HarperCollins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780008492366
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 6,73 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 19-Aug-2021
  • Izdevniecība: HarperCollins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780008492366

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

WE ALL KNOW SOMEBODY WHO PUTS KETCHUP ON EVERYTHING!





Ketchup is so much more than a condiment. Its a lifestyle! Transcending continents and generations, ketchup plays an intrinsic role in our global food culture. So much so that it begs the question: if you dont have a bottle of ketchup in your kitchen cupboard (or fridge), are you even alive?





With recipes ranging from canapes and starters to breakfasts and main meals, these pages showcase the versatility of the worlds favourite sauce!
Heather Thomas is a health and cookery writer and editor. She is the author of The Halloumi Cookbook, The Nut Butter Cookbook, and The Avocado Cookbook (Ebury 2016).

Heather has worked with many top chefs, nutritionists and womens health organisations and charities, and has contributed to health and food magazines in the UK and the United States. She practises what she preaches and eats a very healthy diet and stays slim and fit.