Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: King Solomon's Table

4.06/5 (371 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 04-Apr-2017
  • Izdevniecība: Alfred A. Knopf
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780385351157
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 6,52 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 04-Apr-2017
  • Izdevniecība: Alfred A. Knopf
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780385351157
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Filled with historical details and personal histories, an around-the-world collection of recipes from a James Beard Award-winning cookbook author, with King Solomon’s appetites and explorations in mind, showcases the diversity of Jewish cuisine.

From the James Beard Award-winning, much-loved cookbook author and authority: an around-the-world collection of recipes from the global Jewish diaspora--an essential book of cooking and culture.

Driven by a passion for discovery, King Solomon is said to have sent ships to all corners of the ancient world, initiating a mass cross-pollination of culinary cultures that continues to bear fruit today. With King Solomon's appetites and explorations in mind, here celebrated author Joan Nathan gathers more than 170 recipes that span the millennia: from classics like Yemenite Chicken Soup with Dill, Cilantro, and Parsley; Spinach and Feta Bourekas; Hummus with Preserved Lemon and Cumin; and Hamantaschen with Poppy Seed or Chocolate Filling...to contemporary riffs on traditional dishes such as Smokey Shakshuka with Tomatoes, Peppers, and Eggplant; Homemade Herbed Labneh with Beets and Puy Lentils; Baghdadi Chicken with Rice, Coconut, and Cilantro; and Roman Ricotta Cheese Torte. We travel with Joan from India to France, from Italy to Mexico, from El Salvador to Israel and, of course, all across North America, in a gorgeously illustrated culinary exploration that is filled with fascinating historical details, personal histories, and fantastic recipes that showcase the diversity of Jewish cuisine. It is the most ambitious and satisfying book of Joan Nathan's stellar, four decades-long career.
Foreword xi
Alice Waters
Introduction xiii
Pantry
3(10)
Morning
13(36)
Starters
49(42)
Salads
91(26)
Soups and Their Dumplings
117(26)
Breads
143(24)
Grains and Such
167(20)
Vegetables
187(28)
Fish
215(30)
Poultry
245(26)
Meat
271(30)
Sweets
301(48)
Acknowledgments 349(2)
Bibliography 351(4)
Index 355