nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Introduction
1. A Brief History of Organic Elemental Analysis
1.1. Carbon and Hydrogen Analysis
1.2. Nitrogen Analysis
2. Nitrogen Compounds
3. The Kjeldahl Method
3.1. Digestion
3.1.1. Digestion of Different Nitrogen Compounds
3.1.2. Acid Requirements and Temperature
3.1.3. Catalysts and Salt Addition
3.1.4. Hydrogen Peroxide
3.1.5. Microwave Digestion
3.2. Ammonia Distillation and Determination
3.2.1 Titration
3.2.2. Spectrophotometry
3.2.3. Chromatography
3.2.4. Ammonium Ion Selective Electrode
4. Nitrogen Conversion Factors
5. Reference Materials for the Kjeldahl Method
6. The Advancement of Kjeldahl Equipment
7. Reviews of the Kjeldahl Method
Appendix
Production and Purification of a Catalytic Mixture
Bibliography