Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Lessons in Mixology: A Graphic Guide to Making the Perfect Cocktail

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : OH Food & Drink
  • Izdošanas datums: 13-Feb-2025
  • Izdevniecība: OH
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781035424429
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 9,62 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : OH Food & Drink
  • Izdošanas datums: 13-Feb-2025
  • Izdevniecība: OH
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781035424429
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

'Wonderfully Straightforward' - The IndependentPreparing a first-class cocktail relies upon understanding the ingredients and the complex alchemy of how they work together. Master the art of mixology with these easy infographic cocktail recipes. Each beautifully designed infographic shows precise measurements in easy-to-see glass proportions and gives instructions on which garnish and type of glass to be used for each drink. From coolers and coladas to slings, sours and screws, this book includes over 200 recipes for both old favourites and modern inventions alongside an informative introduction that gives details on equipment needed, glassware, bar stocking and the basic techniques to get you started.
Jordan Spence is a journalist who specializes in writing about bars, nightlife and cocktails. She lives in Sydney, Australia.