Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Little Book of Soup (Text Only)

3.79/5 (96 ratings by Goodreads)
Introduction by , Edited by , Edited by
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 09-Jun-2016
  • Izdevniecība: Collins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780007373314
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 10,20 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 09-Jun-2016
  • Izdevniecība: Collins
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780007373314
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The finest soup recipes from the top chefs of today, from Rick Stein and Delia Smith to Giorgio Locatelli and Jamie Oliver.



Few foods make us feel as good as soup. From the thick tomato soup of childhood to restorative spicy concoctions on chilly evenings, soup and well-being go hand in hand. Now this fantastic collection brings together 100 recipes from top food writers and chefs at work today. From Delia Smiths Cauliflower Soup with Roquefort to Jamie Olivers Chickpea, Leek and Parmesan Soup, there are soups here for every need, whether quick post-work suppers or more sophisticated ideas to serve friends. Headed up by Hugh Fearnley-Whittingstall, who introduces the book and gives his practical advice on stocks and key soup-making techniques, it takes a seasonal approach so you can get the best from fresh ingredients. Quirky, interesting photography and design make this a book with real personality, and royalties will go to homeless charities, including the Salvation Army and Centrepoint.



Contributors include: Rick Stein Nigella Lawson Jamie Oliver Claudia Roden Gordon Ramsay Delia Smith Sam Clarke Marco Pierre-White Mary Contini Giorgio Locatelli Richard Corrigan Michel Roux Jnr Prue Leith
Hugh Fearnley-Whittingstall is the idiosyncratic and highly acclaimed presenter of Channel 4's River Cottage and Return to River Cottage as well as a regular contributor to The Observer. Thomasina Miers is a cook whose work has taken her around the world from Villandry in London to Mexico City. She won Masterchef in 2005 and is co-presenter of the primetime Channel 4 series The Wild Gourmets. Annabel Buckingham works freelance in design where she organises and consults on marketing and PR campaigns, events, promotions and projects.