nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. An overview of microbial vitamins and carotenoids used in food biotechnology
2. Novel sources and applications of microbial vitamins and carotenoids
3. Significance of microbial cell factory for vitamins and carotenoids production
4. Biotechnological tools in microbial vitamins and carotenoids production
5. Genetic engineering for robust vitamins and carotenoids production from microbes
6. Emerging trends and future prospective of microbial vitamins and carotenoids
7. Microbial vitamins and carotenoids in food production and processing
8. Microbial production of water and fat-soluble vitamins
9. Vitamins production from probiotic bacteria
10. Fermentation methods and yield improvement of vitamins
11. Microbial vitamins in nutrition and healthcare
12. Microbial vitamins in production of food ingredients and functional foods
13. Microbial vitamins in dairy products (milk, cheese etc.)
14. Microbial vitamins in genetically modified foods
15. Role of vitamin degradation in food off flavors
16. Vitamins fortification and its consequences on food production and quality
17. Carotenoids as food additives
18. Microbial carotenoids in nutrition and baby foods
19. Microbial carotenoids in production of food ingredients and functional foods
20. Challenges and future scenario of microbial vitamins and carotenoids in food industry
21. Microbial vitamins and carotenoids: Sustainable source in bio-based economy
22. Patents and innovative technology for microbial vitamins and carotenoids in food industry