Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Microbiological and Chemical Quality of Active Dry Yeast [Mīkstie vāki]

  • Formāts: Paperback / softback, 124 pages, height x width x depth: 229x152x7 mm, weight: 191 g
  • Izdošanas datums: 26-Jan-2012
  • Izdevniecība: LAP Lambert Academic Publishing
  • ISBN-10: 384737687X
  • ISBN-13: 9783847376873
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Mīkstie vāki
  • Cena: 66,38 €
  • Grāmatu piegādes laiks ir 3-4 nedēļas, ja grāmata ir uz vietas izdevniecības noliktavā. Ja izdevējam nepieciešams publicēt jaunu tirāžu, grāmatas piegāde var aizkavēties.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Piegādes laiks - 4-6 nedēļas
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Formāts: Paperback / softback, 124 pages, height x width x depth: 229x152x7 mm, weight: 191 g
  • Izdošanas datums: 26-Jan-2012
  • Izdevniecība: LAP Lambert Academic Publishing
  • ISBN-10: 384737687X
  • ISBN-13: 9783847376873
Citas grāmatas par šo tēmu: