Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Napoli on the Road

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 11-Mar-2025
  • Izdevniecība: Ryland Peters & Small
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788796637
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 22,54 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 11-Mar-2025
  • Izdevniecība: Ryland Peters & Small
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788796637
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Recipes for seasonally inspired, Neapolitan-style pizza from 'THE WORLD'S BEST PIZZA MAKER'. BREAKING NEWS! 'Forget Naples. The world's best pizza is made in Chiswick.' The Times'Worlds' best pizza chef is based in London, according to the "e;Michelin Guide for Italian Food"e;' Daily MailMichele Pascarella, founder of 'Napoli on the Road', was named the best pizza maker on the planet at the Ferrarelle World 50 Top Pizza Europa Awards 2023 and Best Pizzeria in Europe in May 2024. Michele is a 'pioneer of contemporary pizza making' and his win is a testament to how he pushes the boundaries of pizza-making innovation: 'It's not just about crafting the perfect dough or finding the finest ingredients; it's about the artistry and passion that goes into every slice ' so says the pizza visionary. Originally from Naples, Michele started his business driving around in a three-wheel Ape Piaggio truck complete with a wood-fired oven, making pizzas at markets across London. Now, 8 years later, at his two hugely popular restaurants Michele changes his menu almost entirely every three months, to make use of seasonal ingredients, respect the course of nature and work with local suppliers. The book offers 65 delicious recipes for pizza, organised by season, as well as Neapolitan-style street food and he shares stories of his early life growing up in Southern Italy the people, landscapes and experiences that shaped his creative genius and made him into the stand-out pizzaiola he is today.