nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
1. Introduction Part I. Microbial Ecology in Food Security
2. Microbial Interactions iIn Agroecosystems
3. Plant-Pathogen Interactions: Mechanisms Involved in Plant Diseases
4. Biological Control Agents for Mitigating Plant Diseases
5. Plant Growth Promoting Bacteria as a Sustainable Agricultural Strategy Part II. Development of Next-Generation Bacterial Inoculants
6. Bioprospection of Beneficial Bacteria for Bioproducts Innovation in Agriculture
7. Molecular and Biochemical Responses of Plants to Bacterial Inoculants
8. Omics Approaches for Detecting Action Modes of Microbial Inoculants
9. Polyphasic Taxonomic of Strains Contained in Bacterial Inoculants
10. Bacterial Inoculants Production Systems
11. Bioformulation of Bacterial Inoculants
12. Performance Evaluation of Bacterial Inoculants in the Field Part III. Present and Future Scenario
13. The Role of Microbial Culture Collections in the Bioinoculants Development
14. Legal Framework for the Development of Microbial Inoculants
15. Perspectives and Challenges for Innovating Microbial Inoculants