Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: New Perspectives on Food Blanching

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 26-Dec-2016
  • Izdevniecība: Springer International Publishing AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783319486659
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 53,52 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 26-Dec-2016
  • Izdevniecība: Springer International Publishing AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783319486659
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book provides information on the advances in blanching and its effect on food. The author presents the concepts involved in old and novel blanching processes, the typical effects of blanching and the studies on novel blanching technologies.

1 Introduction
1(6)
Felipe Richter Reis
2 Effect of Blanching on Food Physical, Chemical, and Sensory Quality
7(42)
Felipe Richter Reis
3 Effect of Blanching on Food Bioactive Compounds
49(12)
Bogdan Demczuk Junior
4 Use of Blanching to Reduce Antinutrients, Pesticides, and Microorganisms
61(34)
Joao Luiz Andreotti Dagostin
5 Blanching as an Acrylamide Mitigation Technique
95(28)
Joao Luiz Andreotti Dagostin
6 Impact of Blanching on the Performance of Subsequent Drying
123(14)
Felipe Richter Reis
7 Novel Blanching Techniques
137
Felipe Richter Reis
Felipe Richter Reis is a professor and researcher at the Instituto Federal do Paranį in Brazil. He has already published a book with Springer, "Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life".