Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: No-Knead Sourdough: Effortless Recipes for Loaves, Boules, and More

4.17/5 (13 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 140 pages
  • Izdošanas datums: 04-Jan-2022
  • Izdevniecība: Callisto
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781638072959
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 5,00 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 140 pages
  • Izdošanas datums: 04-Jan-2022
  • Izdevniecība: Callisto
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781638072959

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

"Bake perfect sourdough the no-knead way. Known for its chewy texture, tangy flavor, and crunchy crust, it's no surprise that sourdough is one of the most beloved breads in the world. Making your own from scratch can seem like a daunting process, but this cookbook walks you through the secret to simpler sourdough: the no-knead method"--

Bake perfect sourdough the no-knead way

Known for its chewy texture, tangy flavor, and crunchy crust, it’s no surprise that sourdough is one of the most beloved breads in the world. Making your own from scratch can seem like a daunting process, but this cookbook walks you through the secret to simpler sourdough: the no-knead method.

What sets this book apart:

  • The science of no-knead bread—Save time and save your arms as you learn how to make dough rise beautifully without the labor-intensive process of kneading.
  • Options for all bakers and bread lovers—Shake things up with recipes that feature a wide variety of flours, mix-ins, and bread types, and include detailed guidance for bread makers of any skill level.
  • Tips for getting started with starters—Find out how easy it is to create and maintain your own sourdough starters, and explore a whole chapter of recipes you can make with discarded starter dough.

Buy this sourdough cookbook now and master 30 foolproof bread recipes that taste so much better than store-bought.

Introduction ix
Chapter 1 No-Knead Whole-Grain And Sourdough
1(22)
Chapter 2 Seeded Loaves
23(16)
Chapter 3 Starter-Ing Sweet And Savory Out
39(22)
Chapter 4 Loaves And Rolls
61(24)
Chapter 5 Loaves And Discard
85(24)
Chapter 6 Boules Recipes
109(16)
Resources 125(1)
Index 126