Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Nutrition and Metabolism

Edited by (Department of Clinical Medicine Trinity Health Sciences Centre Ireland), Edited by (Faculty of Health and Medical Sciences University of Surrey Guildford UK), Edited by (On Behalf of Ilsi Europe Brussels Belgium), Edited by (Maastricht University Netherlands)
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Nutrition Society Textbook
  • Izdošanas datums: 06-Feb-2024
  • Izdevniecība: Wiley-Blackwell
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781119840244
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 57,42 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Nutrition Society Textbook
  • Izdošanas datums: 06-Feb-2024
  • Izdevniecība: Wiley-Blackwell
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781119840244
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Comprehensive resource on all aspects of nutrition and metabolism; covering vitamin and mineral deficiencies, diseases, immunity, brain and bone health, and more.

Now in its third edition, Nutrition and Metabolism has been updated throughout to present readers with the core principles of nutrition in the context of a systems and health approach.

Written by a team of internationally renowned experts, the text includes information on:

  • Body composition, energy metabolism, proteins, amino acids, carbohydrates, lipids, vitamins, minerals, trace elements, food intake, and food composition
  • Energy, macronutrients, pregnancy and lactation, growth and aging, brain nutrition, sensory systems and food palatability, the gastrointestinal system, and the cardiovascular system
  • Societal food choices, over- and undernutrition, eating disorders, dieting, foetal programming, cancer, osteoporosis, and diabetes
  • How nutrition affects the liver, pancreas, kidney, lungs, heart and blood vessels, and how nutrition relates to the development of traumatic, infectious, and malignant diseases

Nutrition and Metabolism is an essential resource for students and practitioners of nutrition and dietetics, as well as students majoring in other subjects that have a nutrition component.