Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Nutrition: A Very Short Introduction

3.66/5 (325 ratings by Goodreads)
(Emeritus Professor of Nutritional Biochemistry, University College London)
  • Formāts: 144 pages
  • Sērija : Very Short Introductions
  • Izdošanas datums: 26-Jun-2014
  • Izdevniecība: Oxford University Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780191504167
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 8,91 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 144 pages
  • Sērija : Very Short Introductions
  • Izdošanas datums: 26-Jun-2014
  • Izdevniecība: Oxford University Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780191504167
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

In this Very Short Introduction, David Bender explains the basic elements of food, the balance between energy intake and exercise, the problems of over- and under-nutrition, and raises questions on the safety of nutritional supplements.

Looking broadly at what constitutes nutrition, Bender provides insight into a topic of wide interest and importance in today's world. With a look at diet in relation to nutrition, thisVery Short Introduction provides an overview of the biochemistry of nutrition and the health risks associated with poor nutrition- including obesity and types of food allergies. It provides an essential guide to effectively understand the principles of, and necessary reasons for, a healthy diet.

ABOUT THE SERIES: The Very Short Introductions series from Oxford University Press contains hundreds of titles in almost every subject area. These pocket-sized books are the perfect way to get ahead in a new subject quickly. Our expert authors combine facts, analysis, perspective, new ideas, and enthusiasm to make interesting and challenging topics highly readable.
Acknowledgements xi
List of illustrations
xiii
List of tables
xv
1 Why eat?
1(16)
2 Energy nutrition
17(12)
3 Protein nutrition
29(7)
4 Over-nutrition: problems of overweight and obesity
36(13)
5 Diet and health
49(14)
6 Under-nutrition
63(6)
7 Vitamins and minerals
69(22)
8 Functional foods, superfoods, and supplements
91(8)
Glossary 99(2)
Further reading 101(2)
Index 103
David Bender has authored and co-authored several texts on nutrition, including Introduction to Nutrition and Medicine (CRC Press), now going into its 5th edition, the A Dictionary of Food and Nutrition (2009), and Food Tables and Labelling (1999, with Arnold E. Bender). His research interests have been in the field of amino acid and vitamin nutritional biochemistry.