Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Only in Tokyo

3.84/5 (53 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 224 pages
  • Izdošanas datums: 01-Jul-2019
  • Izdevniecība: Hardie Grant Books
  • ISBN-13: 9781743586426
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 11,01 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 224 pages
  • Izdošanas datums: 01-Jul-2019
  • Izdevniecība: Hardie Grant Books
  • ISBN-13: 9781743586426

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Only in Tokyo is a guided tour through the citys dynamic food scene through the words of Michael Ryan and the lens of Luke Burgess, two of Australias top chefs. From daybreak to late night, discover the creative people and compelling stories behind the unique restaurants, cafes, bars and tea houses of the worlds most exciting food city.

Anyone who has ever visited Tokyo knows that, with over 160,000 restaurants in the city, recommendations on where to go to eat are essential. In Only in Tokyo, you're aided by a team of local experts chefs, baristas, journalists and sommeliers  to help you navigate the complex food scene with ease. Discover the best of all the classic foods of Japan, and more, distilled down to 48 amazing venues. Sushi, takoyaki, ramen, sandwiches, burgers done brilliantly, donuts: with a photograph of every venue, accompanied by basic information on why it is worth a visit and what house speciality to order, along with its address and opening times.

Use this book to give you a flavour of Tokyo, and to point you in some tasty directions.
Michael Ryan is one of Australia's best regarded chefs and since 2009 he has operated the acclaimed Provenance restaurant in rural Australia. He is also a Japanophile and conducts regular culinary tours of Tokyo. Luke Burgess is similarly smitten with Japan and specifically its food culture. He is a food photographer and stylist turned chef, who has returned to his first love to capture an unvarnished take on Tokyo's hospitality scene for the purposes of this book.