Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Open Door Gourmet

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Nov-2024
  • Izdevniecība: Distributed via Smashwords
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798224855889
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 7,22 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 15-Nov-2024
  • Izdevniecība: Distributed via Smashwords
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798224855889
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This cookbook is absolutely not for people who rise early to visit the French market off Boulevard St. Germain, pick out the plumpest chicken, take it home, kill it and strip off all the feathers. It's for workaday people who come home after a long day at the office or are staring down a holiday weekend with guests coming and having nary an idea what to bring to the table which can impress without stress. My simple premise is that if you have a well provisioned pantry, an appetite for adventure and a passion for making even the most pedestrian meal an occasion to celebrate and remember, you can put together something satisfying and tasty from any country in the world. The recipes are gleaned from 25+ years of cooking for ourselves and friends and guaranteed to make anyone who tastes them want to lick their plates and ask for second helpings. At the end of the day, does a home chef really need any more encouragement than that?