Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Outdoor Ovens

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 14-Mar-2019
  • Izdevniecība: Prospect Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780714524603
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 11,28 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 14-Mar-2019
  • Izdevniecība: Prospect Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780714524603
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book sets out to investigate and celebrate a whole range of ovens, used and built the world over. By focusing on outdoor ovens, meaning those constructed or used outside of the home, as opposed to the average temperamental contraption found in most modern kitchens, we can learn about the people and communities that built and operated them. We know that people naturally gravitate towards a fire, and with a few recipes as well as instructions on how to build ovens, readers will warm to this book. If you can’t stand the heat, go al fresco!



From clay ovens, the tannur from Jordan, fire pits, and underground ovens to present day barbecues, Josh Sutton describes the appeal of cooking in the great outdoors.

Acknowledgements 7(2)
Introduction 9(9)
Chapter One Underground
18(10)
Chapter Two Overground
28(17)
Chapter Three Wandering Free
45(15)
Chapter Four Enough To Feed An Army
60(11)
Chapter Five Ribs And Politics
71(18)
Chapter Six Smokestack Lightning
89(10)
Afterword 99(2)
Bibliography 101(3)
Index 104