Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Pasta Masterclass: Recipes for Spectacular Pasta Doughs, Shapes, Fillings and Sauces, from The Pasta Man

4.65/5 (25 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 13-Apr-2023
  • Izdevniecība: Quadrille Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781787139640
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 13,01 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 256 pages
  • Izdošanas datums: 13-Apr-2023
  • Izdevniecība: Quadrille Publishing Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781787139640
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The Pasta Man is back, and this time he's going BIGGER and BETTER. With over 30 brand new shapes for rolled, filled and extruded shapes, plus over 40 recipes for fillings and sauces, this is the ultimate cookbook for any pasta lover.

With over 250,000 Instagram followers loving his pictures and therapeutic videos of pasta-rolling, Mateo’s pasta is prettier than a picture. Now in Pasta Masterclass, Mateo reveals how you too can make his eye-catching, delicious creations. With “how to” sections guiding you through every shape and effect, including his famous colored doughs, step-by-step photos and QR codes linking to videos on every pasta shape included in the book, he then offers over 40 delicious recipes in which fill or coat your creations.

Illustrated with stunning photography and video content, let yourself be guided by a master and make your own pasta a work of art.
Introduction 8(4)
Equipment
12(8)
The pasta store cupboard
20(4)
How to cook pasta
24(6)
The Pasta Doughs
30(2)
Classic pasta doughs
32(12)
Colourful pasta doughs
44(14)
Rolling & Shaping Pasta
58(18)
Short & Ribbon Pasta
76(2)
Tagliatelle, Tagliarini, Fettuccine
78(12)
Pappardelle
90(6)
Pici
96(4)
Chitarra
100(6)
Sorpresine
106(4)
Corzetti
110(6)
Alfabeto
116(2)
Spizzulus
118(4)
Campanelle
122(4)
Cappellacci dei briganti
126(4)
Passatelli
130(4)
Forfo/te
134(4)
Busiate
138(4)
Orecchiette
142(6)
Rigatoni
148(4)
Lorighittas
152(4)
Foglie d'ulivo
156(4)
Traffe
160(4)
Filled Pasta & Dumplings
164(2)
Mezzelune
166(10)
Doppio ravioli
176(4)
Anolini
180(4)
Raviolo
184(4)
Rotolo
188(4)
Caramelle
192(10)
Sfoglia Iorcto
202(4)
Scarpinocc
206(4)
Tortelli con la coda
210(4)
Sacchetti
214(4)
Casoncelli
218(4)
Agnolini mantovani
222(4)
Gnocchi
226(4)
Molfotti
230(4)
Extruded & Dried Pasta
234(2)
Orzo
236(2)
Ziti
238(2)
Mafaldine
240(2)
Conchiglie
242(2)
Extras & Options
244(8)
Index 252(3)
Acknowledgements 255
Mateo Zielonka, aka The Pasta Man, is head chef at 180 Studios in the Strand, London, where he also has his own pasta studio. Polish-born, he has worked in restaurants including Padella and Polpo. Mateo teaches pasta classes and you can find his videos on Food52, The Feedfeed, Designmilk and Mateo.Kitchen. He is the author of The Pasta Man, Pasta Masterclass, and Pasta Pronto.