Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Physics in Food Manufacturing: Case studies in fundamental and applied research [Hardback]

Edited by (University of Leeds), Contributions by (Netzsch), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical), Contributions by (Malvern Panalytical)
  • Formāts: Hardback, 246 pages, height x width x depth: 254x178x16 mm, weight: 647 g, Colour and black and white
  • Sērija : IOP ebooks
  • Izdošanas datums: 31-Dec-2020
  • Izdevniecība: Institute of Physics Publishing
  • ISBN-10: 0750325941
  • ISBN-13: 9780750325943
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Hardback
  • Cena: 158,75 €
  • Grāmatu piegādes laiks ir 3-4 nedēļas, ja grāmata ir uz vietas izdevniecības noliktavā. Ja izdevējam nepieciešams publicēt jaunu tirāžu, grāmatas piegāde var aizkavēties.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Piegādes laiks - 4-6 nedēļas
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Formāts: Hardback, 246 pages, height x width x depth: 254x178x16 mm, weight: 647 g, Colour and black and white
  • Sērija : IOP ebooks
  • Izdošanas datums: 31-Dec-2020
  • Izdevniecība: Institute of Physics Publishing
  • ISBN-10: 0750325941
  • ISBN-13: 9780750325943
Citas grāmatas par šo tēmu: