nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
PART I: ENCAPSULATION TECHNOLOGIES
1. Role of Nanoliposomes for Encapsulation of Natural Foods
2. Encapsulation Methods for Bioactive Compounds from Spent Coffee Grounds PART II: FUNCTIONAL ASPECTS OF PLANT-BASED FOODS 3. Principles of Extrusion Technology: Development of Plant-Based Functional and Engineered Foods
4. Functional Aspects of Plant-Based Food Products
5. Functional Aspects of Foods Fortified with Omega-3 Fatty Acids
6. Assessment of Omega-3 Fatty Acids as a Functional Component in Food Products
7. Role of Nutraceutical-Based Functional Foods in Human Health
8. Potential of Bdellium Tree (Commiphora wightii) for Nutraceuticals PART III: HEALTH BENEFITS OF PLANT-BASED FOODS 9. Bioactive Compounds and Phytonutrients from Cereals
10. Health Benefits of Phytochemicals in Hot Pepper (Capsicum annuum L.)
11. Health Benefits of Bioactive Compounds and Nutrients in Coffee Silverskin
12. Spice Bioactive Compounds versus Lifestyle Disorders
13. Health Benefits of Oregano Extract PART IV: SAFETY ASPECTS OF FUNCTIONAL AND NATURAL FOODS 14. Safety Aspects of Functional Foods in the Industry: An Overview
15. Safety Aspects and Role of Functional and Nutraceutical Foods
16. Safety Aspects of Nanomaterials in Natural Foods
17. Safety and Quality Aspects of Foods: Monitoring Methods