Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Post-translational Modifications of Proteins

(University of Reading, UK), (University of Oxford)
  • Formāts: 272 pages
  • Izdošanas datums: 15-Nov-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040291702
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 563,53 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 272 pages
  • Izdošanas datums: 15-Nov-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040291702
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Post-Translational Modifications of Proteins discusses several important topics of interest to researchers and students in protein chemistry and biochemistry, including the occurrence and function of hydroxylated residues and the three enzymes required for their formation; the damaging effects of reactions between sugars and proteins; ADP-riboosylation of proteins outside the nucleus; and Monod, Wyman, and Changeux's concerted model for allosteric control of enzyme activity exemplified by studies on glycogen phosphorylase. The application of Fast Atom Bombardment Mass Spectometry (FAB-MS) to studies on the structure and biosynthesis of various oligosaccharide moieties in protein is examined, and the understanding of the structural diversity and function of glycoprotein oligosaccharides is discussed in this volume.

Post-Translational Modifications of Proteins discusses several important topics of interest to researchers and students in protein chemistry and biochemistry
Hydroxylation of Proline and Lysine Residues in Collagens and Other Animal and Plant Proteins (K.I. Kivirikko, R. Myllyla and T. Pihlajaniemi). Advanced Glycosylation Endproducts (R. Bucala, H. Vlassara and A. Cerami). Rabbit Muscle Glycogen Phosphorylase b. The Structural Basis of Activation and Catalysis (N.G. Oikonomakos, K.R. Acharya and L.N. Johnson). Mono-ADP-Ribosylation of Proteins (S. van Heyningen). Glycan Structures in Glycoproteins and Their Analysis by Fast Atom Bombardment Mass Spectrometry (A. Dell, R.A. McDowell and M.E. Rogers). Glycoproteins of Mammalian and Avian Cells (F.W. Hemming).FEATURES:
John J. Harding, M. James C. Crabbe