Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Properties and Uses of Vegetable Oils

Edited by
  • Formāts: 306 pages
  • Sērija : Food Science and Technology
  • Izdošanas datums: 09-Feb-2021
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781536192452
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 273,63 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 306 pages
  • Sērija : Food Science and Technology
  • Izdošanas datums: 09-Feb-2021
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781536192452
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

"Vegetable oils are a group of fats derived from seeds, nuts, cereal grains, and fruits. It is important to understand that not all vegetable oils are liquid oils at ambient temperatures. Vegetable oils have enormous potential as alternatives for mineraloil in a myriad of industrial applications. Although our knowledge of the genes and biochemical pathways leading to the formation of plant oils allows for the potential to engineer a diverse array of lipid products in seed oils, this goal remains a challenge. This book identifies the prospects of vegetable oils for different applications that facilitate readers from academia, industry, and research laboratories to enhance their knowledge of utilizing vegetable oils in different industrial sectors"--
Preface; Lubrication performance of vegetable oil-based nanofluids under
different lubrication regimes; Putranjiva Roxburghii: a novel feedstock as a
bio-based lubricant with mos2 nanoparticles effect and tribological analysis;
Application of nanoparticles to vegetable oil for improved thermal,
mechanical properties; Potential health benefits of vegetable oils; Vegetable
oils as an alternate source of heat storage material; Used vegetable oil: Its
Properties, Conversion Technologies, and Challenges as a Transportation Fuel;
Biofuel and Fuel Characterization for IC Engines; Jatropha Curcas;
Experimental investigations on influence of preheating the jatropha based
straight vegetable oil through exhaust gas frame work on an IDI CI engine;
Cashew nutshell oil: a versatile by-product of cashew industry; Index.