Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Protein Folding: Examining the Challenges from Synthesis to Folded Form

Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 53,52 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The book will discuss classes of proteins and their folding, as well as the involvement of bioinformatics in solving the protein folding problem. In vivo and in vitro folding mechanisms are examined, as well as the failures of in vitro folding, a mechanism helpful in understanding disease caused by misfolding. The role of energy landscapes is also discussed and the computational approaches to these landscapes.
1 Research Updates on Protein Folding
1(12)
1.1 Protein Folding Problem and its Challenges
1(1)
1.2 Research Contributions
2(11)
2 Classes of Protein and Their Folding
13(14)
2.1 Introduction
13(1)
2.2 Structural Classes of Protein (Fig. 2.1)
14(3)
2.3 Correlation of Protein Folding with Structural Classes
17(7)
2.4 Protein Misfolding and Aggregation
24(1)
2.5 Protein Folding Inside Cell
25(2)
3 Energetics of Protein Folding and Significance of Intermediates
27(12)
3.1 Introduction
27(1)
3.2 Folding Mechanism and Kinetics
28(2)
3.3 Role of Enthalpy and Entropy in Protein Folding
30(3)
3.4 Energetics of Intermediates Formation in Protein Folding and Their Stabilization
33(6)
4 Involvement of Bioinformatics in Solving Protein Folding Problem
39(10)
4.1 Introduction
39(1)
4.2 Understanding Energy Landscapes
40(2)
4.3 Role of Energy Landscapes in Protein Folding
42(1)
4.4 Computational Approaches to the Energy Landscapes of Protein Folding
43(3)
4.5 Prediction of Protein Folding Pathways Using Various Servers
46(1)
4.6 Future Prospects
47(2)
References 49