Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Protein Glycosylation

  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 06-Dec-2012
  • Izdevniecība: Springer-Verlag New York Inc.
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781461549390
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 213,54 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Izdošanas datums: 06-Dec-2012
  • Izdevniecība: Springer-Verlag New York Inc.
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781461549390
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Protein Glycosylation provides clear, up-to-date, and integrated coverage of key topics in this field. Particular emphasis is placed on the biosynthetic pathways that result in a wide variety of identified protein-bound oligosaccharides.Protein Glycosylation begins with an overview of the chemical structures of mono- and oligosaccharides, to provide a scientific basis for the later chapters. The book includes discussions on the purification, function, and enzyme kinetics of selected glycosidases and glycotransferases, as well as a review of the roles of oligosaccharides in glycoprotein function and the in vivo role of glycoproteins themselves. Finally, the in vitro synthesis of glycoproteins is presented, together with future directions in glycobiology.
Protein Glycosylation serves as an excellent text for upper-level undergraduate and graduate students as well as a reference for those scientists whose training is not in glycobiology but who are moving into this field.

Papildus informācija

Springer Book Archives
Contributors. Abbreviations. Foreword. Acknowledgements. Sugars and Proteins: Getting It Together. Sugars and Proteins: Why They Get It Together. Sugars and Proteins: How They Get it Together. Core Issues: Building the Groundwork for N-Linked Sugars. Branching Out: Constructing the Antennae of N-Linked Sugars. And What About O-Linked Sugars? Adding the Finishing Touches: Terminal Elaborations. Expect the Unexpected: Unfamiliar Glycosylations. Complementing the Cell: Glycoform Synthesis in Vitro. Icing on the Cake: Summary and Future Directions. Index.