Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Protein-Solvent Interactions

Edited by (Kent State University, Ohio, USA)
  • Formāts: 592 pages
  • Izdošanas datums: 01-Nov-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040286227
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 438,30 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 592 pages
  • Izdošanas datums: 01-Nov-2024
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781040286227
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This work covers advances in the interactions of proteins with their solvent environment and provides fundamental physical information useful for the application of proteins in biotechnology and industrial processes. It discusses in detail structure, dynamic and thermodynamic aspects of protein hydration, as well as proteins in aqueous and organic solvents as they relate to protein function, stability and folding.

Covers recent advances in the interactions of proteins with their solvent environment and the application of proteins in biotechnology and industrial processes. Discusses structural, dynamic, and thermodynamic aspects of protein hydration, and protein function, stability, and folding in aqueous and organic solvents. Annotation copyright Book News, Inc. Portland, Or.

Recenzijas

". . .a broad and much-needed survey of biophysical aspects of the interplay between proteins and their solvent. . . . . .uniformly well-written. . .of value to anyone with an active interest in the physical chemistry of proteins. " ---FEBS Letters

The new paradigm for protein research; solvent interactions with proteins as revealed by X-ray crystallographic studies; protein hydration and glass transition behavior; dielectric studies of protein hydration; protein dynamics - hydration, temperature and solvent viscosity effects as revealed by Rayleigh Scattering of Mossbauer Radiation (RSMR); proteins in essentially non-aqueous environments; solvent viscosity effects on protein dynamics - updating the concepts; effect of solvent on protein internal dynamics - the kinetics of ligand binding to myoglobin; solvent effects on protein stability and protein association; thermodynamic mechanisms for enthalpy-entropy compensation; preferential interactions of water and cosolvents with proteins; thermodynamic nonideality and protein solvation; molecular basis for protein separations.
Roger Gregory