nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Proteomics Applied to Foods: An Introduction.- Peptide profiling of food protein hydrolysates via ultra-performance liquid chromatography electrospray ionisation- tandem mass spectrometry (UPLCESI-MS/MS) coupled to a quadruple time-of flight (qTOF) analyser.- Experimental design and data acquisition in food proteomics using Protein Prospector.- Exploring Milk Components by Glycoproteomics and Peptidomics.- A Thiolomic Approach to Map Free Thiol Distribution in Food Proteins.- Proteomic-based techniques for the qualitative and quantitativecharacterization of Food Lectins: The Common Bean's Case Study.- Methods for high-throughput isolation of plant foods protein for proteomic analyses.- Analysis of Novel Food Proteins from Plants.- Pre-analytical purification strategies for the characterization of food protein digestomes.- Ex vivo digestion with human gastrointestinal juices.- Cell system in food proteomics (cell culture system in food proteomics).- Proteomic signature in lactic acid bacteria and related microorganisms.- Extraction of sapogenins from edible seeds by ultrasound-assisted extraction of saponins followed by microwave-assisted acid hydrolysis and subsequent identification/quantification by GC-MS.