nav atļauts
nav atļauts
Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).
Nepieciešamā programmatūra
Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)
Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)
Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.
Part I. Principles of Proteomics.- 1. Understanding the proteome. -
2. Extraction/fractionation techniques for proteins and peptides and Protein digestion.-
3. Primary separation: 2-D electrophoresis.-
4. Primary Separation: Chromatography.-
5. Mass spectrometry applications.- Part II. Food Applications of Proteomics.- 6. Challenges and applications of protemics for analysis of changes in early postmortem meat.-
7. Application of proteomics for analysis of protein modifications in postmortem meat.-
8. Biological markers for meat tenderness of the three main French beef breeds using 2-DE and MS approach.-
9. Dry-cured ham.-
10. Evaluation of fish quality and safety by proteomics techniques.-
11. Farmed and Wild fish.-
12. Fish Authentication.-
13. Proteomics in Milk and Milk Processing.-
14. Cheese processing.-
15. Lactic acid bacteria in fermented foods.-
16. Wine quality.-
17. Eggs.-
18. Fruits and vegetables.-
19. Wheat grain proteomics for the food industry.-
20. Proteomics and applications to food science in rice.-
21. Beer proteomics.-
22. Nutritionally relevant proteins.-
23. Relevance of Peptides Bioactivity in Foods.-
24. The role of proteomics in the discovery of marker proteins of food adulteration.-
25. Evaluation of genetically engineered crops using proteomics.-
26. Microbial proteomics for food safety.-
27. Prion biomarkers.-
28. Proteomics of filamentous fungi.