Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Riverford Farm Cook Book: Tales from the Fields, Recipes from the Kitchen

4.18/5 (68 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 03-Jun-2010
  • Izdevniecība: Fourth Estate Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780007283019
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 12,51 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 03-Jun-2010
  • Izdevniecība: Fourth Estate Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780007283019
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

What we like most is to produce foods ourselves from start to finish from farm to table, the Riverford way. Food should tell a story and, because we know what it is, we can tell you.



Guy Watsons ethos is simple: he wants to put fresh, flavoursome, seasonal food back onto peoples plates. In 1985, armed with a wheelbarrow and a borrowed tractor, he established his first Riverford farm in South Devon. Since then, and largely thanks to a groundbreaking home-delivery vegetable box scheme, a small network of Riverford farms has sprung up across Britain. Packed with tips on growing your own organic vegetables and brimming with hearty recipes from Riverfords celebrated Field Kitchen, the Riverford Farm Cook Book gives an organic farmers unique insight into great-tasting food grown with care and cooked with passion.

Recenzijas

I like Riverfords fruit and vegetables, I like their recipes, and I like their philosophy. This is a super book. Hugh Fearnley-Whittingstall

Papildus informācija

Winner of Guild of Food Writers Awards: Michael Smith Award for Work on British Food 2009 and Guild of Food Writers Awards: Jeremy Round Award for the Best First Book 2009.
Guy Watson began farming organically at Riverford, South Devon, in 1985. What started out as a vegetable-delivery service for local shops soon morphed into a groundbreaking home-delivery box scheme that now has sister farms in Hampshire, Cambridgeshire and Yorkshire. Riverford has now become one of the countrys largest independent growers, certified by the Soil Association.



Jane Baxter has been head chef at Riverfords Field Kitchen since 2005. She trained with Joyce Molyneux at the Carved Angel in Dartmouth before moving on to the River Cafe in London. Subsequent years of travelling and cooking her way around the Southern Hemisphere have greatly influenced her cooking style.